Sunday, April 17, 2016

Sali nunta

Localul La Rousse

restaurant pentru inchiriat eveniment Timisoara

local pentru nunti Timisoara
Sala de nunti LA ROUSSE Timisoara de pe raza orasului Timisoara te intampina de a discuta despre cel mai important eveniment din viata. Localul La Rousse detine trei locuri disponibile de inchiriat la chefuri, in functie de marimea evenimentului, dispunem de incinta 2 ce include garantat in oferta finala: de la decor ajungand pana la gatirea preparatelor in timpul chefului incluzand si servirea. Nu de putine ori cine trece pe la noi isi prezinta interesul de sala de petreceri Timisoara, stiind despre noi prin alti membri de familie ce au fost invitati ori au avut petreceri ca chefuri ale corporatiilor ori revelioane in incinta localului fiind multumiti, sau au aflat despre Restaurant La Rousse de pe de pe pagina de internet.
Aveti rezidenta in vecinatate cu Strada Rudaria? Cool, din cauza ca restaurant de majorate LA ROUSSE se afla in preajma domiciliului dvs.
Daca ti-ai dori sa tii nunta, puteti sa rezervati locatia restaurantului La Rousse , aci avem pretul per fiecare meniu care este la pretul de 129 LEI/om, costul este diferit functie de continutul meniului, unul dintre meniuri solicitat e pachetul Delicate All inclusiv.
Reamintindu-va faptul ca ne aflam in orasul Timisoara, laturreprezinta un alt beneficiu de tine de vreme ce organizati nunta la noi si aveti invitati din alt localitate sau chiarinvitati din judete diferite din cauza faptului ca deseori diferite sali de evenimente is afara din localitate si sunt de multe dati foarte greu de aflat, iarasi unii tovarasi sau persoane invitate este posibil sa urmareasca acest reper cand cauta de evenimente .


No comments:

Post a Comment